Aurinkopaneelit

Tiesitkö?

  • Että aurinkopaneelien hinnat ovat pudonneet 80% n. kuudessa vuodessa
  • Että perus omakotitalouteen sopiva 3 kW-järjestelmä maksaa itsensä takaisin 9-10 vuodessa säästöön jäävällä rahalla
  • Että 25 vuoden päästä aurinkopaneelit toimivat vielä vähintään 80 prosenttisesti
  • Että voitte tilata meiltä maksuttoman arviokäynnin harkitessanne siirtymistä aurinkoenergiaan
  • Että tarvittaessa saat kauttamme rahoituksen järjestelmälle

Yrityksille

Yritysasiakkaana olet oikeutettu saamaan järjestelmän leasingilla, jolloin kertainvestointiin ei tarvitse sitoa pääomaa. Säästöön jäävällä rahalla kuitatut vuokralaskut ovat luonnollisesti vähennyskelpoisia. Ja kermana kakun päällä, mikäli järjestelmän hinta ylittää 10,000,00 €, yritys on oikeutettu 25% tukeen. Helppoa, eikö?

aurinkopaneeli

Tietoa aurinkopaneeleistamme

Aurinkopaneelit muodostavat auringosta tulevasta energiasta sähköä piikennojen avulla. Tätä tapahtumaa kutsutaan valosähköiseksi ilmiöksi. Syntynyt tuotettu sähkö voidaan käyttää heti sähköverkkoon kytketyissä järjestelmissä. Sähköenergian varastoiminen onnistuu akkujen avulla, jolloin energiaa on käytössä myös silloin, kun aurinko ei paista. Tämä on kuitenkin vielä Suomessa erittäin harvinaista.

Verkkoonkytketyn aurinkopaneelijärjestelmän valmistukseen käytetyt hiilidioksidipäästöt aurinkosähköjärjestelmä maksaa takaisin kolmen ensimmäisen käyttövuoden aikana alkaen asennuksesta. Suomessa aurinkoenergiaa kesäisin on saatavilla jopa enemmän mitä Pohjois-Saksassa. Vuositasolla Etelä-Suomessa saadaan säteilyenergiaa yhtä paljon, kuin Pohjois-Saksassa. Suomen etuina ovat matalammat lämpötilat ja kesällä pidempään saatava auringonvalo, aurinkopaneelit tuottavat enemmän sähköä viileässä.

Käyttämämme paneelit ovat teholtaan 265 Wp ja mitat ovat 1640x992x40, pit. x lev. x kork ja painoa yhdellä paneelilla on 18,5 kg. Paneelin teholukema on 16%, joka on keskimääräistä teholukemaa korkeampi. Paneelien kehyksinä on anodisoidut alumiinilistat. Paneelin tyyppi on polykristallinen, koska se sietää enemmän varjostuksia, kuin monokristallinen paneeli. Paneeli koostuu 60 polykristallikennosta. Maksimikuorma paneelille on 5400 N/m^2, mikä vastaa n. 550 kg/m^2.

25 vuoden tehotakuu

Aurinkopaneeleilla on 25 vuoden tehotakuu, joka takaa, että 25 vuoden käytön jälkeen paneeli tuottaa edelleen vähintään 85 % ilmoitetusta tehosta. 15 vuoden tehotakuu on vastaavasti 90 %. Aurinkopaneelissa ei ole kuluvia mekaanisia osia. Aurinkopaneeleille myönnetäänkin 12 vuoden takuu rakenteelle. Paneeleilla on siis takuuta keskimäärin 2 vuotta enemmän, kuin muilla valmistajilla.

Ota yhteyttä