Kattotyöt, ulkoverhoukset ja terassit

Lue lisää › Ota yhteyttä ›

Peltikattoremontit

Lue lisää ›

Ulkoverhoukset

Lue lisää ›

Terassit

Lue lisää ›

Pellitykset ja kattotuotteet

Lue lisää ›

Kattotyöt, ulkoverhoukset ja terassit

Kattoremontit ja kattotyöt alan ammattilaiselta laadusta ja työnjäljestä tinkimättä Tampereella, Pirkanmaalla ja myös koko Suomessa.

Pirkanmaan Kotiote suorittaa kattoremontit ja kattotyöt takuutyönä alusta loppuun avaimet käteen periaatteella. Kattoremontista tehdään aina kirjallinen sopimus, johon on sovittu kiinteä urakkahinta.

Ota yhteyttä, niin saat kauttamme maksuttoman arviokäynnin, jonka perusteella laadimme tarjouksen kattoremontistasi. Kattotyön suorittaa kotimainen ja ammattitaitoinen asennusryhmämme katon purkamisesta loppusiivoukseen.

Tyylikäs ja kestävä katto talosi suojaksi

Katto suojaa taloasi ja sen rakenteita kaikilta sääolosuhteilta ja on talon tärkeimpiä elementtejä. Laadukas katto kestää oikein suunniteltuna ja toteutettuna pitkään, helposti jopa yli 25 vuotta. Pirkanmaan Kotiotteen kattoremontit ja kattotyöt toteutetaan aina laadukkailla huipputuotteilla, toki sinun toivomuksesi huomioon ottaen. Kattoremontin aikana asennamme myös haluamasi lisävarusteet, kuten esimerkiksi sadevesijärjestelmät, tikkaat, lumiesteet tai muut turvatuotteet.

Ota yhteyttä ›

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennystä voi saada asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä.
Lisätietoa osoitteessa www.vero.fi.

Soita meille

Voit maksaa kattosi myös osamaksulla!

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita