Aurinkopaneelit Tampere

Toimitamme ja asennamme JanLan JL SOLAR Aurinkovoimalat

Myymme, toimitamme ja asennamme laadukkaat aurinkopaneelit Tampereella valmiina pakettina. Paketit sisältävät invertterin, tehokkaat aurinkopaneelit sekä kytkentätarvikkeet ja kiinnikkeet eri kattotyypeille. Aurinkopaneelijärjestelmän takuu on 12/25 vuotta – ja vielä 25 vuoden jälkeenkin paneelit tuottavat sähköä noin 85 % maksimitehostaan. Tutustu ja tilaa modernit aurinkopaneelit kauttamme. Palvelumme on saatavilla kaikkialla Tampereen alueella.

JanLan aurinkosähköpaketit

JL SOLAR 6 KW

16 paneelia – 6,64 kW

JL SOLAR 8 KW

20 paneelia – 8,30 kW

JL SOLAR 10 KW

26 paneelia – 10,79 kW
aurinkopaneeli

Aurinkopaneelien hankinta kannattaa

Aurinkopaneelit ovat olleet viime aikoina suuressa suosiossa kiinteistön koosta tai käyttötarkoituksesta riippumatta. Kun aurinkopaneelit mitoitetaan ja sijoitetaan oikein vastaamaan rakennuksen energiankäyttötarpeita, aurinkopaneeleilla voidaan saada merkittäviä säästöjä sähkölaskussa. Aurinkopaneelijärjestelmän avulla voit tuottaa osan tai jopa kaiken kodin tai kiinteistön tarvitsemasta sähköstä. Alla muutamia aurinkopaneelien hyötyjä:

JanLan Aurinkovoimalat soveltuvat kaikkiin kiinteistöihin

JanLan Aurinkovoimalat soveltuvat kaikkiin kiinteistöihin

Aurinkopaneeleilla voi alentaa sähkölaskuja erityisesti pitkällä aikavälillä

Kiinteistö saavuttaa omavaraisuutta sähkötuoton suhteen ja saat merkittävää säästöä sähkön siirtomaksuissa

Aurinkoenergian käyttö on ympäristöystävällistä ja se vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista sekä pienentää hiilidioksidipäästöjä

Aurinkopaneelien asentaminen voi lisätä kiinteistön arvoa, sillä kiinteistönostajat ovat kiinnostuneita energiatehokkaista ja ympäristöystävällisistä ratkaisuista

Aurinkopaneelien kiinnitys katolle

Aurinkopaneelit vaativat aina asianmukaisen kiinnityksen kattotyypin mukaisella kiinnikejalalla. Kartoitamme sinulle sopivan kiinnitysratkaisun ja toimitamme aurinkopaneelin kiiinnikejalan kattotyyppisi mukaan, esimerkiksi peltikatolle tai betonitiilikatolle. Huolehdimme aurinkopaneelien turvallisesta asennuksesta niin, että aurinkopaneelit toimivat tehokkaasti ja niistä saadaan paras mahdollinen tuotto. Sopiva kiinnitystapa on saatavilla kaikille katoille tasakatoista jyrkkiin harjakattoihin.

Aurinkopaneelien asennus maahan

Aurinkopaneelien asentaminen maahan voi olla hyvä vaihtoehto, jos katto- tai muut rakennuspinnat eivät sovellu aurinkopaneelien asennukseen. Katolle asentaminen on kuitenkin yleisin ja edullisin vaihtoehto. Kun aurinkopaneelit asennetaan maahan, on tärkeä ottaa huomioon mm. kiinteistön piha-alueen yksityisyys sekä varmistaa, että asennuspaikka saa optimaalisen määrän aurinkoenergiaa päivän aikana. Ideaalisesti alueella tulisi olla vähän tai ei lainkaan varjoa aurinkopaneelien yläpuolella.

Kiinnostuitko? Tilaa aurinkopaneelit Tampereella!

Aurinkopaneelit tarjoavat mahdollisuuden tulla osittain tai kokonaan itsenäiseksi kiinteistön energiantuotossa. Riippumatta sähköverkon vaihteluista tai hinnankorotuksista, aurinkopaneelijärjestelmä tarjoaa luotettavan energianlähteen, joka on hallinnassasi. Aurinkopaneelien tuottoa on helppo seurata, ja modernit aurinkovoimalat toimivat parhaalla mahdollisella hyötysuhteella jo pienemmälläkin auringon säteilyteholla. Tarjoamme korkealaatuisia aurinkopaneelijärjestelmiä, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten kiinteistöjen tarpeita ja optimoimaan aurinkoenergian hyödyntämisen. Kokenut asiantuntijatiimimme auttaa sinua valitsemaan sopivan ratkaisun, kartoittamaan sijoituspaikan paneeleille sekä hoitaa asennuksen ja huollot tarpeen tullen. Tilaa aurinkopaneelit Tampereella meiltä, saat parhaan mahdollisen hyödyn aurinkosähköjärjestelmästäsi!
aurinkopaneelit tampere