Kattoremontti Tampere

Mistä tietää, että kattoremontti on ajankohtainen?

Katto on yksi talon tärkeimmistä elementeistä. Se suojaa taloasi ja sen rakenteita kaikilta sääolosuhteilta. Oikein suunniteltuna ja toteutettuna katto pysyy kestävänä pitkään, jopa yli 25 vuotta. Kun katon kunto alkaa epäilyttää, tilaa kattoremontti Pirkanmaan Kotiotteelta. Teemme kattoremontteja kaiken kokoisille, kuntoisille ja ikäisille katoille Tampereella ja Tampereen lähialueilla. Tutustu ja ota yhteyttä, niin tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille!

Vaikka laadukkaan katon käyttöikä on yli 20 vuotta, katon kestävyys voi vaihdella hyvinkin paljon. Etenkin vanhemmissa taloissa tiivistyksiin ja tuuletukseen on saatettu käyttää tekniikoita, joiden kunto on heikentynyt huomattavasti nopeammin. Kattoremontin tarpeen huomaa selviten katon vuotamisesta, mutta myös tiivistysten pettäminen, tuuletuksen puute sekä vesikaton pintamateriaalin kuluminen ovat merkkejä kattoremontin tarpeesta. Kattoremontti kannattaa aina hoitaa ajoissa, jotta katon vuotaminen tai muu ongelma ei aiheuta talon rakenteille esimerkiksi hometta tai muita kosteusvaurioita. Usein nämä ongelmat ilmenevät ensimmäisenä sisäilman huonontumisena.

kattoremontti tampere
sadevesijärjestelmät

Ensiluokkaista kotimaista osaamista ja huippuluokan tuotteet

Suoritamme kattoremontit takuutyönä alusta loppuun. Teemme kattoremontista aina kirjallisen sopimuksen, johon on sovittu kiinteä urakkahinta. Työvoimamme on kotimaista ja annamme asennustyöllemme 7 vuoden takuun. Pirkanmaan Kotiotteelta saat kattoremontit aina laadukkailla huipputuotteilla toteutettuna. Huomioimme tietysti asiakkaan toiveet materiaalien ja remontin kulun osalta.

Tilaa lisävarusteiden asennus kattoremontin yhteydessä

Asennamme kattoremontin aikana myös haluamasi lisävarusteet, kuten esimerkiksi sadevesijärjestelmät, tikkaat, lumiesteet ja muut turvatuotteet. Kattoturvatuotteet on kätevää ja kustannustehokasta asentaa kattoremontin yhteydessä. Turvatuotteet varmistavat turvallisen liikkumisen talon ympäristössä sekä katolla huoltotoimenpiteitä tehdessä. Meiltä saat kaikki katolla tarvittavat turvatuotteet ja sadevesiratkaisut valmiiksi asennettuina. Näin katon huollosta tulee helppoa sekä katon ja talon käyttöiästä pidempi.

Kattoremontilla on suuri vaikutus kiinteistön arvoon

Kattoremontti kannattaa monestakin syystä. Pitkässä juoksussa säästät huomattavan määrän rahaa, kun toimiva ja oikein eristetty katto suojelee taloa ja pienentää esimerkiksi lämmityskustannuksia. Ehjällä katolla on myös suuri merkitys talon sisäilman ja asumismukavuuden kannalta. Talon ulkonäön osalta kulunut katto huonontaa talon ilmettä ja laskee kiinteistön arvoa sekä karkottaa potentiaalisia ostajia, jos taloa vaikka ajatellaan myytävän. Tavallisellakin kattoremontilla talon arvo, ulkonäkö ja asumisviihtyvyys paranevat huomattavasti!

Tilaa kattoremontti Tampereella Pirkanmaan Kotiotteelta!

Ota yhteyttä, niin tulemme tekemään maksuttoman kartoituskäynnin kattosi nykyisestä kunnosta sekä kattoremontin tarpeista. Samalla laadimme tarjouksen mahdollisesta remontistasi. Toimimme Tampereella lukuisten projektien tuomalla ammattitaidolla – asennusryhmämme suorittaa kattoremontin aina katon purkamisesta loppusiivoukseen asti!

kattoremontti pirkanmaa