Kattoremontti Nokia

Kattoremontilla on suuri vaikutus asumisviihtyvyyteen ja kiinteistön arvoon

”Kunhan on katto pään päällä” ei suotta ole yksi tunnetuimmista sanonnoista elämän onnellisuuteen liittyen. Onhan katto yksi kotisi tärkeimmistä, ellei tärkein elementti! Se suojaa taloasi ja turvaa arkesi ympäri vuoden säästä riippumatta. Mikäli katon kunto alkaa epäilyttää, tilaa maksuton kattoremontin kartoituskäynti Pirkanmaan Kotiotteelta. Huolella suunniteltuna ja toteutettuna katto pysyy kestävänä jopa yli 25 vuotta. Teemme kattoremontteja kaiken kokoisille ja kuntoisille katoille, oli kyseessä sitten vanha tai uudempi kohde. Toimimme Nokian lisäksi Kangasalan ja Ylöjärven alueilla.

Kattoremonttia kannattaa harkita monestakin syystä. Pitkässä juoksussa säästät huomattavan määrän rahaa, kun katto on laadukkaasti ja kestävästi toteutettu. Alla on lueteltu muutamia kattoremontin tärkeimmistä hyödyistä. Yksinkertaisellakin kattoremontilla talon arvo, ulkonäkö ja asumisviihtyvyys paranevat huomattavasti:

  • Toimiva ja oikein eristetty katto pienentää esimerkiksi lämmityskustannuksia
  • Ehjällä katolla on suuri merkitys talon sisäilman ja asumismukavuuden kannalta
  • Huolella toteutettu katto suojelee taloa muun muassa kosteusvaurioilta ja muilta rakenteiden haurastumisilta
  • Kulunut katto vaikuttaa merkittävästi talon ulkoasuun ja laskee kiinteistön arvoa
kattoremontti nokia
kattoremontti

Kattoremontti kannattaa aina hoitaa ajoissa!

Katon kestävyys voi vaihdella hyvinkin paljon kohteesta riippuen, eivätkä kaikki katot kestä hyvänä kymmeniä vuosia. Etenkin vanhemmissa kiinteistöissä katon tiivistyksiin ja tuuletusratkaisuihin on saatettu käyttää materiaaleja, joiden kestävyys ei ole nykyisten tekniikoiden tasolla. Kattoremontin tarpeen huomaa viimeistään siitä, kun katto jo vuotaa, mutta todellisuudessa kattoremontille voi olla tarve jo huomattavasti aiemmin esimerkiksi juuri tiivistysten, tuuletuksen tai vesikaton pinnan kulumisen vuoksi. Kattoremontti on aina hyvä hoitaa ajoissa, jotta kiinteistön rakenteille ei aiheudu muita vahinkoja, kuten kosteusvaurioita tai hometta. Myös remonttikulut ovat huomattavasti pienemmät, kun ongelma katon kunnossa huomataan mahdollisimman nopeasti.

Pirkanmaan Kotiotteelta ensiluokkaista osaamista ja huippuluokan tuotteet

Meiltä saat kattoremontit takuutyönä avaimet käteen periaatteella. Asennusryhmämme suorittaa kattoremontin aina katon purkamisesta loppusiivoukseen asti. Teemme ennen kattoremontin aloittamista maksuttoman kartoituskäynnin, jonka perusteella laadimme remontista kirjallisen sopimuksen kiinteällä urakkahinnalla. Näin voit luottaa, että työ toteutuu sovitusti ilman lisätoimenpiteitä tai yllättäviä kustannuksia. Työvoimamme on kotimaista ja asennustyöllämme on 7 vuoden takuu.

kattoremontti
sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät, lumiesteet, tikkaat ja muut lisävarusteet

Tilaa turvatuotteiden asennus kattoremontin yhteydessä!

Pirkanmaan Kotiotteelta saat kattoremontit Nokialla aina laadukkailla huipputuotteilla toteutettuna. Lisäksi asennamme kattoremontin aikana myös haluamasi lisävarusteet, kuten esimerkiksi sadevesijärjestelmät, tikkaat, lumiesteet tai muut turvatuotteet. Turvatuotteet varmistavat turvallisen liikkumisen talon ympäristössä sekä katon huoltotoimenpiteitä tehdessä. Lisävarusteiden avulla katon huollosta tulee helpompaa ja katon sekä talon käyttöiästä pidempi. Tuotteiden asentaminen on kustannustehokasta kattoremontin yhteydessä!

Ota yhteyttä ja tilaa kattoremontti Nokialla ja Nokian lähialueilla, Kangasalalla ja Ylöjärvellä.